vanhemmuusmatka logo

Lahjakortti: Kuka pelkää itkuista vauvaa?

Onko läheisesi saanut vauvan, mutta vauvan jatkuva huuto tekee vauva-arjesta raskasta? Etkö tiedä, miten voit perhettä tukea vaikeassa tilanteessa?

Tässä verkkovalmennuksessa käymme läpi tehokkaan ja toimivan menetelmän itkuisen vauvan rauhoitteluun. Lisäksi opetamme vanhemmille vauvahierontaa. Menetelmän ja hieronnat voivat opetella myös muut kuin vanhemmat, jolloin voit antaa vanhemmille lahjaksi pienen hengähdystauon. Koska valmennus on verkossa, apu on saatavilla silloin kuin sitä eniten tarvitaan, myös yöaikaan.

Hienoa, että haluat antaa läheisellesi näin tärkeän lahjan! Valmennuksen avulla tuet vanhemmuuteen kasvua ja lisäät luottamusta omiin vanhemmuustaitoihin.

Lahjakortin antaminen on helppoa: lataa pdf-muotoinen lahjakortti itsellesi. Lisää lahjakorttiin vain tilausnumerosi ja ostopäivämäärä. Lahjakorttiin tuleva koodi tulee voimaan kahden arkipäivän sisällä lahjakortin ostamisesta ja sen voi käyttää vain kerran. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Sen voi joko antaa tulostettuna tai lähettää lahjansaajalle sähköisesti.

Valmennuksen lunastettuaan lahjansaaja saa tunnukset sähköpostiinsa eli hän pääsee aloittamaan valmennuksen heti. Kurssi ovat käytettävissä 9 kuukautta koodin käytöstä.

Meillä voit maksaa verkkopankissa, yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla, mobiilimaksulla tai PayPalillä. Lunastamattomalla lahjakortilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin tästä.

15,00 

Suositut tuotteet

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram