vanhemmuusmatka logo

Lahjakortti: Ihmetyttääkö imetys?

Tue imetystä ostamalla läheisellesi lahjakortti imetysvalmennukseen. Valmennuksessa käydään imetys läpi helposti ymmärrettävässä muodossa ja käytännön kautta. Koska valmennus on käytössä 24/7, varmistat tuen ja avun myös keskellä yötä.

Hienoa, että haluat antaa läheisellesi näin tärkeän lahjan! Valmennuksen avulla tuet vanhemmuuteen kasvua ja lisäät luottamusta omiin vanhemmuustaitoihin.

Lahjakortin antaminen on helppoa: lataa pdf-muotoinen lahjakortti itsellesi. Lisää lahjakorttiin vain tilausnumerosi ja ostopäivämäärä. Lahjakorttiin tuleva koodi tulee voimaan kahden arkipäivän sisällä lahjakortin ostamisesta ja sen voi käyttää vain kerran. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Sen voi joko antaa tulostettuna tai lähettää lahjansaajalle sähköisesti.

Valmennuksen lunastettuaan lahjansaaja saa tunnukset sähköpostiinsa eli hän pääsee aloittamaan valmennuksen heti. Kurssi ovat käytettävissä 9 kuukautta koodin käytöstä.

Meillä voit maksaa verkkopankissa, yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla, mobiilimaksulla tai PayPalillä. Lunastamattomalla lahjakortilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tutustu valmennuksen sisältöön tarkemmin tästä.

39,00 

Suositut tuotteet

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram